Szállítás


Jelenleg a következő árak alapján szállítunk.

USA

Szállítási mód Megrendelés értéke Szállítási díj
normál szállítás
3-5 nap *
értéktől függetlenül 17,90 USD

*A szállítási időket attól a naptól kell számítani, amikor a megrendelést leadták. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak akkor tudjuk megrendelését még a rendelés napján teljesíteni, ha a megrendelés közép-európai idő szerint 12 óráig leadásra kerül. Igyekszünk megrendelését a fent megadott időn belül teljesíti, de nem vállalhatunk felelősséget azért, ha a szállítási idő a megjelöltnél hosszabb lesz.


Ingyenes csere

Egy alkalommal díjmentesen cseréljük a megrendelt terméket. Ha a termék cseréjét kéri, és visszaküldi részünkre, a cseretermék kiküldésének költségét mi álljuk. A visszaküldés szállítási költségét viszont Ön viseli. A szállítási költségeket nem áll módunkban visszatéríteni. Ha visszatérítést adunk, a visszaszállítás költségét levonjuk a visszatérítés összegéből.


További információk

  • Rendelésfeldolgozó központunk nem indít szállítmányokat szombaton, vasárnap illetve ünnepnapokon.
  • Postafiókcímre nem áll módunkban szállítani.
  • Bár minden tőlünk elvárhatót megteszünk, hogy megrendelését a megadott időn belül teljesítsük, nem vállalhatunk felelősséget azokért az esetleges késedelmekért, melyeket rajtunk kívül álló tényezők okoznak. Bármely váratlan késedelem esetén igyekszünk értesíteni vásárlónkat.
  • Kérjük, vegye figyelembe, hogy azon csomagok esetén, melyek szállítási helye USA, a helyi vámok és adók a címzettet terhelik.

Ha problémája van csomagja követésével, lépjen kapcsolatba e-mailes ügyfélszolgálatunkkal!